brændeovn tilbud hos Greve Pejsecenter
brændeovn tilbud hos Greve Pejsecenter
mangler du ny brændeovn? Få et tilbud her
mangler du ny brændeovn? Få et tilbud her
Om os2019-02-11T09:49:58+00:00

Pejsecenter med stort udvalg

Leder du efter ny pejs eller brændeovn, så finder du det her!

Hos Greve Pejsecenter har vi stort udvalg i alle former for gaspejse og pejseindsatser ligesom vi altid står klar med et godt tilbud på en brændeovn, der kan give varme på kølige vinterdage og vinteraftener. Det vigtigste for os, er at kunne levere alle de populære klassiske modeller, men samtidig også holde os opdateret på nye modeller og tendenser. På den måde kan Greve Pejsecenter sikre, at vi altid har en løsning, der passer til de fleste forbrugere, uanset om der ønskes en traditionel pejseindsats, gaspejs eller brændeovn.

25 års erfaring

Vi har gennem 25 års erfaring lært, at de fleste ejendomme er forskellige, og derfor bør man tage højde for den enkelte ejendom, når man vælger pejseindsats eller brændeovn. Det er vigtigt for os, at vores kunder vælger en løsning, de bliver tilfredse med i det lange løb. Vi vægter kvaliteten højt i både produktvalg og rådgivning, og vi tilbyder derfor at komme forbi jeres hjem til en snak, så vi sammen kan finde den løsning, der passer jer bedst.

 

Efter vores besøg hos jer tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud. Prisen bør dog ikke stå alene – en pejseindsats eller brændeovn skal give varme og glæde i mange år, og derfor er det afgørende for jer, at I vælger en leverandør, der har kan give jer den bedste rådgivning i valget, samt hjælpe jer i processen fra start til slut, så I sikrer jer et produkt og en investering, der giver mest mulig glæde og gavn.

Lad dig inspirere her på siden eller besøg os i vores pejsecenter i Greve, hvor vi altid har over 100 forskellige pejse, pejseindsatse, brændeovn og gaspejse samlet under ét tag.

Tilbud og kontakt!

Hvis du har spørgsmål til valg af pejseindsats eller ønsker et godt tilbud på en brændeovn, så er du velkommen til at ringe til Greve Pejsecenter på 43 60 13 47. Vi kan så tage en snak om, hvad I har af ønsker, og aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi, og se jeres hus. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til hurtigst muligt.