Pejseindsatse

Pejseindsatse – Danmarks største udvalg

En pejseindsats er godt for hyggen & økonomien

En pejs er et hyggeligt samlingspunkt i hjemmet.

Hvis du får en pejseindsats, er der mulighed for at bibeholde hyggen, og samtidig få en varmekilde, der varmer lige så meget som en fritstående brændeovn.

En pejseindsats vil derfor ikke udelukkende være en investering i livskvalitet. Men vil også påvirke din varmeregning positivt, og simpelthen give dig mere varme for pengene.

Vi har i mere end 25 år solgt og rådgivet omkring pejseindsatse, og vi har gennem vores erfaring udvalgt de fabrikanter, som vi mener leverer pejseindsatser i en kvalitet, der tilfredsstiller vores kunder bedst.

Vi fører et stort udvalg af pejseindsatse fra de førende producenter, og har altid mindst 40 pejseindsatse i udstilling. Vi står derfor altid klar med ekspertisen.

På den måde kan vi finde frem til en løsning, der passer til din smag.

BRUG FOR RÅD TIL VALG AF PEJSEINDSATS?

Hvis du ikke allerede har en åben pejs?

Hvis du ikke allerede har en åben pejs, men stadig ønsker en pejseindsats, så bygger og monterer vi en løsning.

Der er en del ting at tage højde for. Bl.a. er det vigtigt at den passer til rummet, stil og udseende. Vi kommer derfor ud og yder professionel vejledning kvit og frit. På den måde kan vi sikre dig en unik løsning, der passer til dit hjem.Få et godt tilbud på en pejseindsats

Savner du inspiration, kan du finde det i vores udstilling.

Vi har Danmarks største udvalg i pejse og pejseindsatse, som vi viser frem i vores udstilling i Greve.

Her står vi desuden klar med råd og vejledning, så du er sikker på at finde frem til den rette løsning for dig. Er du interesseret i at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi dit hjem, og hjælpe dig med at finde frem til de bedste muligheder?

Så er du velkommen til at ringe til Greve Pejsecenter på 43 60 13 47. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.Top