brændeovn tilbud hos Greve Pejsecenter
brændeovn tilbud hos Greve Pejsecenter
mangler du ny brændeovn? Få et tilbud her
mangler du ny brændeovn? Få et tilbud her
Pejseindsatse2018-10-04T05:15:55+00:00

Pejseindsatse – Vi har Danmarks største udvalg

En pejseindsats fra Greve Pejsecenter er ofte en god løsning for hyggen – og økonomien

En pejs er et hyggeligt samlingspunkt i hjemmet. Hvis I får en pejseindsats er der mulighed for at bibeholde hyggen, og samtidig få en varmekilde, der økonomisk svarer til en fritstående brændeovn. En pejseindsats vil derfor ikke udelukkende være en investering i livskvalitet, men også påvirke jeres varmeregning. I får simpelthen mere varme for de samme penge.

Vi har i mere end 20 år solgt og rådgivet omkring pejseindsatser, og har gennem vores erfaring udvalgt de fabrikanter, som vi mener leverer pejseindsatser i en kvalitet, der tilfredsstiller vores kunder fra det meste af Danmark. Vi fører et stort udvalg af pejseindsatser fra forskellige producenter. Den pejseindsats der føles som det rigtige valg for den ene familie, er det måske ikke for en anden! Vi står derfor klar med eksperterne, der ser frem til at yde individuel rådgivning. På den måde kan vi finde frem til en løsning, der passer til jeres smag.

Har du ikke allerede en åben pejs?

Hvis man ikke allerede har en åben pejs, men stadig ønsker en pejseindsats, så bygger og monterer vi pejsen til indsatsen. Der er en del ting at tage højde for – bl.a. er det vigtigt at indsætte den rigtige størrelse pejs, så den passer til skorstenens træk. Vi kommer derfor ud og yder professionel vejledning kvit og frit. På den måde kan vi sikre jer en unik løsning, der passer til jeres hjem.

Tilbud og kontakt

Savner du inspiration, kan du finde det i vores pejsecenter. Vi har Danmarks største udvalg i pejse og pejseindsatse, som vi viser frem i vores forretning i Greve. Her står vi desuden klar med råd og vejledning, så du er sikker på at finde frem til den rette løsning for dig. Er du interesseret i at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi jeres hjem, og hjælpe jer med at finde frem til de bedste muligheder, er du velkommen til at ringe til os på 43 60 13 47.

 

Pejseindsats i Greve og omegn

Vi har et stort udvalg i pejseindsatse i greve

Bestil din nye pejseindsats her

Mangler du en ny pejseindsats? Besøg greve pejsecenter

Pejsecenter i Greve har et stort udvalg i pejseindsatse

Pejseindsats til ethvert hjem

Pejseindsats til enhver smag

Find din nye pejseindsats i Greve Pejsecenter